River 420

River-420-01
River 420 Specificaties:
Modeljaar
Lengte 4.2 m
Breedte 1.8 m
Gewicht 180 kg
Motor Max 30 pk
Garantie
Prijs Volgt

Extra informatie

De River Boats 420: praktisch, veelzijdig en duurzaam. De 420 heeft een veel langere levensduur dan bijvoorbeeld een rubberboot, kan goed tegen kou en de boot is erg sterk. Het hoogwaardige kunststof heeft een UV-beschermde eigenschap waardoor de kwaliteit van de rompkleur over een lange tijd goed blijft. De boot is gemaakt van volledig gerecycled polyethyleen. Een groot voordeel van de 420 Open is het onderhoudsvrije karakter.

Motorkeuze

De naam zegt het al, de 420 heeft een open karakter en is daarmee geschikt voor buitenboordmotoren die je met de knuppel bediend. Vanwege het formaat van de 420 raden we een 6 pk als minimale motor aan. Wanneer je met meerdere mensen op pad wilt is een 8 pk of 9.9 een verstandige keus. De 420 Open als snelle boot gebruiken? Kies dan voor een 20 of 30pk buitenboordmotor.

Vaareigenschappen

De River 420 is zeer eenvoudig te planeren en bereikt snel een hoge snelheid, zelfs met kleine motoren. Verder is de River 420 Open uiterst veilig en stabiel, zelfs op snelheid of als de boot stilstaat.

Toepassingen

De 420 kent vele toepassingen. Ideaal om bijvoorbeeld als bijbootvisboot of toerboot te gebruiken. Door het lage gewicht, geringe omvang en onverwoestbare kwaliteit is de 420 Open een goede keuze voor kinderen.

  • Beroepsvaart (Hulpdiensten en Duikscholen)
  • Verhuurbedrijven
  • Sportvissen
  • Zeilscholen